Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

wannatryitall 49 jaar Antwerpen - Puurs
Home alone en zoek een helpende hand of...
Wie o wie heeft nu tijd en is bereid ? Ben dus home alone met grote goesting in de broek (nog niet veel ervaring). Kan enkel ontvangen tot 15u maar liefst nog in de voormiddag. Leeftijd speel geen rol wel discretie en hygiëne (ben getrouwd). Ik ben versa met voorkeur bottom dus als er een klik is mag je zachtjes jouw lolly (met condoom) in mijn straks neukgaatje glijden en dan zien we wel...  

Home alone en zoek een helpende hand of...
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
just me 47 jaar Antwerpen - Turnhout
real fun vandaag!
Wie heeft er ook zin in een leuke geile date vandaag. Ik ben 47 1m75 62kg slank en bottom. Ik hou van de gewone dingen en geen extremen. En jij?  

real fun vandaag!
TwinkTop 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt helemaal onbehaarde: bottom, tv, tr, sisy, girly
Ik ben een jong gespierde onervaren Twink, die helemaal (baby smooth) onbehaard is van 24 jaar, zeer hygiënisch. Die discreet op zoek is naar ontvanger bottom, die helemaal* op en tussen billen onbehaard is en geen* baard/snor heeft. Waar ik hem of haar wekelijks/maandelijks kan bezoeken. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit, twink, chubby, slank, old alles welkom. Onderdanig, trav, trans, bubble ass zeer welkom. Reageer aub met stats/info/volledige ass pic en leg uit wat je juist zoekt. Mvg! ;)  
Thomas 34 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Gloryhole
Hallo ik ben thomas 33 jaar en zoek iemand die een gloryhole heeft ik zet er mij achter, jij steekt u pik erin en ik verwen u, graag ook ouderen xx  
Boy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Ikzoekbi
Hallo zijn hier bi & hetro mannen die willen afspreken om elkaar tepijpen, ik heb zelf geen ervaring dus zoek iemand die ook weinig ervaring heeft en heel discreet aub ik heb zelf een vriendin.. wie kan ontvangen?  
John159 53 jaar Limburg - Beringen
Voor nu
Wie heeft er zin in een soft date. Kan ontvangen en verplaatsen. Liefst reactie met foto en stats.  

Voor nu
Hete gast 47 jaar Antwerpen - Berchem
Sauna Herenhuis
Heeft er iemand ervaring met Sauna het Herenhuis in Berchem? Is het daar de moeite? Wat kan je er verwachten? Welk publiek komt daar vooral? Ben nieuwsgierig maar nog niet durven gaan. Ben zelf bi man van 47/176/80/16. Alvast bedankt.  
Nick 41 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie mag ik nog komen pijpen deze avond in waregem
Deze avond nog even in Waregem regio en heb zin om een man te pijpen en lekker klaar te laten komen. Wie heeft r zin om mijn mond rond zijn penis te voelen en lekker te genieten dan aub? Liefst volledig geschoren en discreet aub. Ik kan enkel verplaatsen  
Samuel 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lang geleden en nog eens zin
Een jaar of twee paar keer afgesproken met openminded gast, maar hij heeft relatie nu. Wil wel nog eens beleven wat ik toen heb meegemaakt, daarom dit bericht. Wil veel doen en je verwennen of wat er voorgesteld wordt. Respect en netheid staat bovenaan. Wie zin?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10